نام آگهی دهنده : موسسه پژوهش گستر پیمان
شماره تماس : ۰۲۱۷۷۷۳۰۲۳۸
قیمت :
تاریخ ثبت : ۱۳۹۴/۰۴/۰۳
تاریخ انقضا : ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
آدرس : تهران- فلکه سوم تهرانپارس– پلاک547 – طبقه4 – واحد7
ایمیل : ghrpeyman@gmail.com
وب سایت : www.fgpco.ir
تعداد بازدید : ۲۴۰۹

کلمات کلیدی :
قیر |
ایزوگام |
عایق رطوبتی |
پالایشگاه |
وکیوم باتوم |
مازوت |
قیر 70/ 60 |
قیر100 / 85 |
قیر 10/ 110 |
قیر 15/90 |
خرید تجهیزات |
طرح توجیهی |
مشاوره |
کتاب تخصصی قیر |
مواد شیمیایی |
ساخت |
BITUMEN
|
تگ ها
جستجو در گوگل
اینستاگرام
ویکی پدیا
بـسـمـــه تـعــــالـي
مزاياي استفاده از پالايشگاههاي جديد توليد انواع قيربا طراحي هاي نوين شرکت فناور گستر پيمان به شرح زير ميباشد:
با توجه به پيگيريهاي سازمان محيط زيست مبني بر رعايت شرايط زيست محيطي براي تمامي کارخانجات، اين شرکت، فرايند پالايش را به گونه اي طراحي و اجرا نموده است که شرايط زيست محيطي در آن رعايت شده باشد به اين صورت که بخارها و ترکيبات آروماتيک توليد شده در برج پخت قير در چند مخزن، به ترتيب تفکيک گرديده و در کندانسورهاي رابط، دماي آن کاهش يافته و گازهاي سبک در مخازن به مايع تبديل ميشود.
براي پالايش و افزايش دماي برج پخت قير احتياج به جذب انرژي زيادي نبوده چرا که اين انرژي از حرارت حاصل از واکنشهاي شيميايي تأمين گرديده و هرگونه گازهاي سبک حاصل از فرايند پالايش در کورههاي گازسوز سوزانده نشده و به فرايند چرخه سوخت باز ميگردد.
با توجه به اينکه براي بالا رفتن دماي برج پخت قير، احتياجي به حرارت مستقيم نبوده و سيستمهاي جديد در اين فرايند مجهز به سوپاپهاي ضد انفجار ميباشند و احتمال احتراق برج بسيار کاهش مييابد.
اين سيستم، به کمترين ميزان سوخت جهت شروع به کار نياز دارد و در ضمن به علت وجود کندانسور براي کاهش دما، ميزان بالائي از گازهاي خروجي، مايع شده و سوخت مورد نياز واحد را تامين ميکند.
در فرايندهاي طراحي شده در واحدهاي جديد ميتوان از تمامي خوراکهاي موجود در بازار چون وکيوم باتوم و مازوت و سلابس و ديگر خوراکها استفاده نمود و با ترکيب آنها انواع قيرهاي مورد نياز را با بهترين کيفيت توليد کرد و قير توليد شده در اين واحد، به علت استفاده از مازوت به عنوان روغن نرم کننده و اصلاح کننده به جاي سلابس و وکيوم باتوم به عنوان چسب و خوراک پايه، مزاياي هر دو را داشته و عاري از معايب هر يک از آنها بوده و با تغيير نسبت ترکيب دو ماده اوليه ميتوان براي صنعت عايق با پايه قير پليمري و دميده، قير مورد نياز را با کيفيت و قيمت مناسب توليد کرد.
با بالا رفتن دانش فني و عدم نياز و وابستگي به لوازم و ماشين آلات خارجي هزينه ساخت و راه اندازي واحد توليد قير به شدت کاهش مييابد و همچنان توانايي توليد انواع قير با مصرف انواع خوراکهاي موجود در بازار به عنوان مزيت اين فرايند نوين ميباشد.
براي کسب اطلاعات بيشتر به سايت www.fgpco.ir مراجعه فرماييد.
E-mail: Support@fgpco.ir
آدرس: تهران-فلکه سوم تهرانپارس– پلاک547 – طبقه4 – واحد7
تلفکس و همراه: 09128090057 و 77730245 (21-98+)
ساعت پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 الی 17 به جز ایام تعطیل
تنها در ساعات کاری تعیین شده پاسخگوی شما هستیم
...
آگهی های مشابه
تامين، طراحي واجراي ژئوگريد جهت تثبيت بستر راه و راه آهن، کوله پل، ديوار حائل، ش...

فروش و واردات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از معتبرترین برند های جهانی...

به عنوان افزودني بتن براي توليد بتُن با مقاومت زود هنگام ، دوام ،اسلامپ بالاتر و...

چسب صدرصد ایتالیایی اپرا با استاندارد اروپایی c1وen12004برای کاشیهای دیواروکف .چ...

ژل سیلیکافیوم BCB5 افزودنی مؤثر جهت ارتقاء کیفیت بتن و افزایش مقاومت فشاری بتن و...

روان ساز BC21 برای افزایش اسلامپ بتُن و نهایتا تأمین مقاومت نهایی بیشتر بکار می ...

ضد یخ بتن برای شرایط ویژه ی بتن ریزی در هوای سرد و یخبندان تا دمای 15- درجه سانت...

چرخ گوشت هاي صنعتي در دو مدل چرخ گوشت هاي تسمه اي و چرخ گوشت هاي گيربکسي موجود م...

جهان شیمی وارد کننده و فروشنده انواع مواد شیمیایی و صنعتی و غذایی صنایع و کار...

عایق ساختمانی(بیتورابر)،محدوه ی وسیعی از پوشش های محافظ رطوبت،در انواع سازه های ...

