نام آگهی دهنده : مجتبی دولتخواه
شماره تماس : ۰۰۳۷۴۹۴۴۷۲۳۰۰
قیمت :
تاریخ ثبت : ۱۳۹۳/۱۲/۰۳
تاریخ انقضا : ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
آدرس :
ایمیل :
تعداد بازدید : ۲۱۸۱

کلمات کلیدی :
تور ویژه ارمنستان |
تگ ها
جستجو در گوگل
اینستاگرام
ویکی پدیا
توییتر
شهر24
سیر و سفر
خدمات مسافرتی
تور ویژه ارمنستان نوروز 1394
فیسبوک
تویتر
Google+
Cloob
تعداد بازدید: 4449 گزارش اشکال معرفی به دوستان RSS
تور ویژه ارمنستان نوروز ۹۴
شرکت خدمات توریستی و گردشگری آریا پارس برگزار کننده ی مستقیم تور ارمنستان ، تورهای نوروزی خود را به دو صورت زیر برگزار می نماید:
زمینی :
1)اقامت ۳ شب و ۴ روز در هتل با صبحانه به همراه سه گشت کامل با ناهار، یک شب شام در رستوران پروانه و ترانسفر رفت و برگشت از ترمینال به هتل محل اقامت. (هزینه 340 دلار )
2)اقامت ۴ شب و ۵ روز در هتل با صبحانه به همراه سه گشت کامل با ناهار، یک شب شام در رستوران پروانه و ترانسفر رفت و برگشت از ترمینال به هتل محل اقامت. (هزینه 370 دلار )
3)اقامت ۵ شب و ۶ روز در هتل با صبحانه به همراه سه گشت کامل با ناهار، یک شب شام در رستوران پروانه و ترانسفر رفت و برگشت از ترمینال به هتل محل اقامت. (هزینه 400 دلار )
خدمات: وسیله نقلیه توریستی، مترجم و راهنمای فارسی زبان، برگه شامل لغات پرکاربرد ارمنی، سیم کارت رایگان و کارت تخفیف مراکز خرید.
حرکت همه روزه از تهران با اتوبوسVIP اسکانیا. به محض رسیدن به گمرک ارمنستان با پرداخت مبلغ ۳۰۰۰ درام معادل ۷ دلار می توان ویزای ۲۱ روزه توریستی دریافت نمود.
هوایی:
1)اقامت ۳ شب و ۴ روز در هتل با صبحانه به همراه سه گشت کامل با ناهار، یک شب شام در رستوران پروانه و ترانسفر رفت و برگشت از فرودگاه به هتل محل اقامت. (هزینه 540 دلار )
2)اقامت ۴ شب و ۵ روز در هتل با صبحانه به همراه سه گشت کامل با ناهار، یک شب شام در رستوران پروانه و ترانسفر رفت و برگشت از فرودگاه به هتل محل اقامت. (هزینه 570 دلار )
3)اقامت ۵ شب و ۶ روز در هتل با صبحانه به همراه سه گشت کامل با ناهار، یک شب شام در رستوران پروانه و ترانسفر رفت و برگشت از فرودگاه به هتل محل اقامت. (هزینه 600 دلار)
خدمات: وسیله نقلیه توریستی، مترجم و راهنمای فارسی زبان، برگه شامل لغات پرکاربرد ارمنی، سیم کارت رایگان و کارت تخفیف مراکز خرید.
حرکت همه روزه به جز سه شنبه ها از فرودگاه امام خمینی تهران به مقصد فرودگاه زوارتنُت; (zvartnots) ایروان. به محض رسیدن به فرودگاه ارمنستان با پرداخت مبلغ ۳۰۰۰ درام معادل ۷ دلار می توان ویزای ۲۱ روزه توریستی دریافت نمود.
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید:
94472300 - 374+ (Viber)
99472300 - 374+
Skype : mojtaba_ru2008
E-mail : mojtaba_a2008@yahoo.com
Website : www.ariatour.am
مجتبی دولتخواه
...
آگهی های مشابه
تور داخلی همه روز هوایی و زمینی (مشهد کیش قشم اصفهان شیراز و... از 189.000 تومان...
مرکز رزرواسیون هتل:
رزرو هتل سراسر ایران و جهان
صدور واچررسمی جهت ارائه به سفا...
آژانس هواپیمایی امیر کبیر
مجری مستقیم تور های داخلی ، خارجی ، اخذ ویزا ، صد...
مجری تورهای داخلی و خارجی رزرواسیون هتل های سراسر جهان و اخذ ویزا...
جامعترین مرکز خدمات مسافرتی و گردشگری در ایران
رزرو بلیط چارتر و سیستمی هواپیما...
صدور پرواز های بیــن المـــللی
نماینده فروش کلیه
خطوط داخلی و خارجی
با...
تاریخ حرکت: 1مهر
تاریخ برگشت:2مهر
ساعت حرکت: 13
ساعت برگشت: 19
خدمات تور شام...
پورتال تخصصی گردشگری و خدمات توریستی تور و بلیط کیش
اخبارو رویدادهای کیش ، تور ...
• بلیت رفت وبرگشت و استقبال فرودگاهی
• اقامت در هتل و ویلاهای ساحلی کیش با صب...